Ett ögonblick, laddar...

Senaste omdömen & kommentarer

Tinder

08 april 2022 | Gäst | 1 svar

Hur tänkte ni ens, sämsta dejtingsajten någonsin.

Tinder omdömen (12)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Gäst

Hej, berätta gärna varför du inte tycker att Tinders dejtingapp är bra – vad är det du ogillar med den? Är det för få aktiva användare, dålig design, för höga priser, för oseriösa medlemmar?

Gäst Alladejtingsajter.se

Är inte trådstartaren, men kommenterar ändå. Tycker den främsta nackdelen är Tinders priser. Appen har blivit dyr, för dyr. För några år sen var det helt andra priser än de som gäller nu. De tjänar tillräckligt kan man tycka!

15 april 2022

Tinder

22 mars 2022 | Samuel 25–34 år

Tinderappen är helt okey, men på det stora hela har det blivit sämre än tidigare på grund av att priserna har höjts ganska mycket under de senaste två åren, vilket är tråkigt.

Tinder omdömen (12)
Kommentera omdöme

Ourtime

05 januari 2022 | Ruth S 65+

Jag gillar inte alla extra tilläggstjänster/betalningar man kan lägga till, fult.

Ourtime omdömen (17)
Kommentera omdöme

Match

05 oktober 2021 | Patrik 25–34 år

Rekommenderar INTE match av den enkla anledningen att dem kör fulförsäljning när det kommer till prenumerationer.

Jag var inte nöjd med tjänsten efter köp av prenumeration, tog därför bort mitt konto. Efter detta kunde jag inte avsluta prenumerationen då kontot är avslutat. Nu får jag evighetsloop av fakturor trots att jag inte nyttjar tjänsten. Deras kundtjänst hänvisade till att jag borde ha haft bättre koll. Igen, använd en annan tjänst för att slippa känna er lurade.

Match omdömen (25)
Kommentera omdöme

Badoo

29 september 2021 | Robin 25–34 år

Snubbe här som varit medlem länge på badoo till och från, aldrig under ett förhållande t.ex.

Haft en del dejter men inte i närheten som på Tinder, dock av bättre kvalitet. Men de är otroligt sällsynta här på badoo och det beror främst på de orimligt höga priserna att ens kunna skriva till någon trots att man köper premium.

Jag upplever att jätte många tjejer påpekar att man inte bara ska ge en like utan skriva istället, men det kostar ju 200 credits när hon bara kan gilla tillbaka och så gör det inte det. Så det gör att otroligt många aldrig snackar med varandra och de killar som betalar en massa pengar för att skriva till alla är nog de som tjejerna sen baserar sina erfarenheter på. Så det är en ond spiral där ja tror många bra killar som inte vill betala pengar för att säga hej till någon faller bort.

Badoo omdömen (31)
Kommentera omdöme

Match

26 augusti 2021 | Liz 35–44 år

Varför går det inta att välja både kvinnor och män?

Match omdömen (25)
Kommentera omdöme

Match

09 augusti 2021 | Sofi 35–44 år

Uppdaterad varje dag om antal besök och likes. Det jag vill veta är vad medeltalet för alla (kvinnor i mitt fall) får för siffror. Alltid intressant att se hur man står sig i förhållande till konkurrenterna.

Match omdömen (25)
Kommentera omdöme

Ourtime

02 augusti 2021 | Ann-Charlott 65+

Önskar bättre support och kundkontakt. Idag kan man inte nå någon, p.g.a mycket konstiga svar.

Ourtime omdömen (17)
Kommentera omdöme

Elitsinglar

05 juni 2021 | Eva 65+

Fullständigt ointressant numera. För fem år sedan var sidan levande, och jag fick många olika förslag – och en trevlig partner. Nu är den passiv. Har varit där en månad och fått några få förslag, varav bara en verkar intressant. Han säger dessutom att han egentligen inte är med och därför inte alltid svarar omedelbart – hur nu det kan gå till. Jag får bara uppmaningar av administratören att jag skall sänka tröskeln.

Elitsinglar omdömen (10)
Kommentera omdöme

Tinder

23 maj 2021 | Christian 35–44 år | 1 svar

Fullständigt värdelös app att installera som kille, över 40. Är en åtta av tio, vältränad med bra presentation – men det kvittar. Att appen bokstavligen kryllar av snygga tjejer kvittar också fulkständigt, för de har killar i travar.

Kan swipa 200 stycken gilla i sträck och ingen gillar tillbaka, kanske en 4:a på skalan, eller påtagligt fula, skickar gilla någon enstaka gång. Har haft 0 dejter på 4 månader, andra appar, minst 5-6 tjejer i säng på samma tid utan problem, ja det dubbla om jag ville. Tinder suger duktigt, jag lovar!

Tinder omdömen (12)
Kommentera omdöme
Inga Christian

Och jag anser samma.

Testade lite, men männen jag fick upp matchade inte direkt när man väl tog kontakt. Är noga med mitt yttre, smart och självgående, och behöver en likasinnad man, samt lång.

Många såg endast en snygg och sexig kvinna och läste inte mer. Inte ute efter KK heller. Matchade inte in på det dem skrev eller levde upp till det jag önskar och som tilltalar mig. Så tog bort den appen.

17 februari 2022
  • 1
    Mer dejting på nätet efter Corona? 3 svar
  • 2
    Någon gratis dejtingsida? 1 svar
  • 3
    Nätdejting i Corona-tider? 8 svar |
  • 4
    Varför bara chatta? 1 svar |
  • 5
    Varför är vi så ensamma i Sverige? 10 svar |
  • 1
    Onlinepersonlighet vid nätdejting 4 svar |
  • 2
    Prat om nätdejtingtips 12 svar
  • 3
    Hur stå ut med att vara singel? 19 svar
  • 4
    Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
  • 5
    Nätdejting bilder till profilen? 3 svar
  • 1
    Kontaktannonser då och nu 2 svar
  • 2
    Nätdejting solskenshistorier 2 svar
  • 3
    Vad är en stasher? 2 svar
  • 4
    Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
  • 5
    När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
  • 1
    Profildata? 0 svar
  • 2
    Frågor till kvinnor 1 svar
  • 3
    Dejtingbedragare? 0 svar
  • 4
    Minimiålder för nätdejting? 1 svar
  • 5
    Bästa sättet att träffa någon? 3 svar
  • 1
    Fördelar med nätdejting? 0 svar
  • 2
    Vad menas med att Swipa? 1 svar
  • 3
    Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
  • 4
    Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
  • 5
    Välja bort varma klimat? 1 svar
  • 1
    Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
  • 2
    Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
  • 3
    Alkohol på första dejten? 1 svar
  • 4
    Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
  • 5
    Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
  • 1
    Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
  • 2
    Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
  • 3
    Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
  • 4
    Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 1 svar
  • 5
    Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
  • 1
    Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
  • 2
    Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
  • 3
    Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
  • 4
    Nätdejting Vs dejting på krogen 2 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här
Du behöver ge ditt samtycke