Ett ögonblick, laddar...

Senaste omdömen & kommentarer

Match

För 2 dagar sedan | Benny 45–54 år

Kass app. När profilen väl är skriven måste den ändras via webbsidan.

Match omdömen (19)
Kommentera omdöme

Badoo

För 1 vecka sedan | Emma 18–24 år

Killarna du skriver till är bara där för att få uppmärksamhet, de är redan i förhållanden.

Badoo omdömen (17)
Kommentera omdöme

Badoo

13 april 2020 | Lena 65+ | 1 svar

Jag klarar inte att verifiera mig. Vet någon hur man gör?

Badoo omdömen (17)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Lena

Hej, på Badoos hjälpsida står hur man gör:

https://badoo.com/sv/help/?section=265

Ourtime

28 mars 2020 | Agnetha J 65+ | 1 svar

Förklara hur man kan kommunicera. Ganska meningslöst att se en massa karlar från Haparanda till Milano som inte har en susning om hur man får kontakt.

Ourtime omdömen (10)
Kommentera omdöme
Gäst Agnetha J

Man klickar på pratbubblan vid en profil för att öppna meddelandefältet. Då kan man skriva ett meddelande.

02 april 2020

Ourtime

28 mars 2020 | Agnetha J 65+

Flera intressanta som man skulle vilja dejta, men hur? Allas sidor fladdrar förbi men hur kommer man i kontakt med dessa. Ingen tycks första vad pratbubblan är till för. Sidan måste förbättras ...

Ourtime omdömen (10)
Kommentera omdöme

Ourtime

04 mars 2020 | Roger 65+ | 1 svar

Tydligen en webbplats där man sitter och tittar på varandra...

Ourtime omdömen (10)
Kommentera omdöme
Åke Roger

För att träffa någon genom nätdejting gäller det att vara aktiv och ta kontakt med andra, om de andra mest tittar kan man själv ta första steget och skicka ett meddelande till någon intressant profil.

06 mars 2020

Mötesplatsen

25 februari 2020 | Thanya 45–54 år | 1 svar

Hej, mycket kan förbättras på mötesplatsen.

Mötesplatsen omdömen (26)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Thanya

Hej, berätta gärna mer utförligt vad du tycker kan göras bättre, och hur.

Badoo

20 februari 2020 | Sofie 35–44 år | 2 svar

Badoo måste vara nr. 1 sajten där killarna utvecklar sexmissbruk eller relationsmissbruk. Har ofta sett killar jag matchat med som loggar in som besatta flera gånger om dan. Badoo = sajten för sexchatt och oseriösa hook ups. Tjejer/kvinnor, håll er borta om ni vill ha nåt seriöst. Är glad jag lämnade.

Badoo omdömen (17)
Kommentera omdöme
Pia Sofie

True! My married husband is on there now saying he is single and looking to date someone 35-55...

23 april 2020
Frida Pia

The same thing happened to me even though we were not married. I dump him right away.

För 1 vecka sedan
Annica Sofie

Håller med dig helt o hållet! Blev erbjuden konstiga grejer o jag lämnade samma dag el dagen efter.

För 3 veckor sedan

Badoo

18 januari 2020 | Gabriel 35–44 år | 1 svar

Gratis att gå med men allt efter det kostar, så jag skulle inte säga att appen är gratis.

Badoo omdömen (17)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Gabriel

Okej ...

Mötesplatsen

09 januari 2020 | Nisse 65+ | 1 svar

Mycket kan förbättras på Mötesplatsen.

Mötesplatsen omdömen (26)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Nisse

Hej, kan du vänligen specificera vad du anser kan förbättras och hur.

  • 1
    Nätdejting i Corona-tider? 5 svar |
  • 2
    Varför är vi så ensamma i Sverige? 6 svar |
  • 3
    Onlinepersonlighet vid nätdejting 4 svar |
  • 4
    Prat om nätdejtingtips 11 svar
  • 5
    Hur klara att vara singel? 19 svar
  • 1
    Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
  • 2
    Nätdejting bilder till profilen? 3 svar
  • 3
    Kontaktannonser då och nu 2 svar
  • 4
    Nätdejting solskenshistorier 2 svar
  • 5
    Vad är en stasher? 1 svar
  • 1
    Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
  • 2
    När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
  • 3
    Dejtingbedragare? 0 svar
  • 4
    Minimiålder för nätdejting? 1 svar
  • 5
    Bästa sättet att träffa någon? 3 svar
  • 1
    Fördelar med nätdejting? 0 svar
  • 2
    Vad menas med att Swipa? 1 svar
  • 3
    Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
  • 4
    Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
  • 5
    Välja bort varma klimat? 1 svar
  • 1
    Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
  • 2
    Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
  • 3
    Alkohol på första dejten? 1 svar
  • 4
    Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
  • 5
    Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
  • 1
    Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
  • 2
    Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
  • 3
    Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
  • 4
    Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 1 svar
  • 5
    Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
  • 1
    Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
  • 2
    Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
  • 3
    Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
  • 4
    Nätdejting Vs dejting på krogen 2 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här
Du behöver ge ditt samtycke