Ett ögonblick, laddar...

Senaste omdömen & kommentarer

Tinder

23 maj 2021 | Christian 35–44 år

Fullständigt värdelös app att installera som kille, över 40. Är en åtta av tio, vältränad med bra presentation – men det kvittar. Att appen bokstavligen kryllar av snygga tjejer kvittar också fulkständigt, för de har killar i travar.

Kan swipa 200 stycken gilla i sträck och ingen gillar tillbaka, kanske en 4:a på skalan, eller påtagligt fula, skickar gilla någon enstaka gång. Har haft 0 dejter på 4 månader, andra appar, minst 5-6 tjejer i säng på samma tid utan problem, ja det dubbla om jag ville. Tinder suger duktigt, jag lovar!

Tinder omdömen (10)
Kommentera omdöme

Badoo

30 mars 2021 | Jan

Ja vill inte ha mitt efternamn på min profilbild.

Badoo omdömen (30)
Kommentera omdöme

Tinder

10 mars 2021 | Cat 45–54 år

Värdelös om du inte betalar för medlemskapet.

Tinder omdömen (10)
Kommentera omdöme

Mötesplatsen

19 februari 2021 | S. A. M. 55–64 år

Är man 50+ är urvalet litet eftersom mycket stor del av männen i ens egen ålder vill ha mycket yngre kvinnor. Undantag förekommer. Inte ovanligt att ex vis en 59-åring söker kvinna 23-50 år. Då får man nog vara beredd på oseriösa kvinnor. Många har höga krav och snäva ramar. Men svårt att få en dejtingapp seriös antar jag.

Dåligt att man bara får se nya profiler en gång, man borde kunna ha en söktjänst eller få se alla profiler varje dag. Vidare borde det inte vara tillåtet att skriva ett otrevligt meddelande till ngn och sen blocka denne innan man hinner svara. Man borde få motivera blockningar. Vidare borde man inte kunna få blocka ngn som står på ens ”gilla”-sida. De som står där ska man kunna kommunicera med.

Mötesplatsen omdömen (37)
Kommentera omdöme

Badoo

11 januari 2021 | Hanna 18–24 år

De skulle ha lite mer av gratismodellen. Sen om man betalar borde man få mer.

Badoo omdömen (30)
Kommentera omdöme

50plusmatch

08 januari 2021 | Katarina 55–64 år

Hej, vill bara skriva att 50plusmatch har en bra och hjälpsam kundtjänst.

50plusmatch omdömen (7)
Kommentera omdöme

Ourtime

28 december 2020 | Lennart 55–64 år | 1 svar

Ourtime kan ha rimliga priser. De är vansinnigt dyra. Om de inriktar sig till miljonärer, kungliga endast så bör ni skriva det.

Ourtime omdömen (14)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Lennart

Så vansinnigt dyra är väl ändå inte Ourtime jämfört mot andra dejtingtjänster om man ser till samtliga prenumerationsalternativ: (2020-12-29) En månad 389kr (är dyrt), men 3 månader 249kr/mån och 6 månader 199kr/mån är väl inte vansinnigt dyrt. Man behöver inte vara miljonär eller kunglig för att ha råd med det.

Nackdelar som en del upplever med Ourtime har snarare med kundtjänsten att göra (se användaromdömena här på alladejtingsajter.se).

Badoo

27 december 2020 | Micke 55–64 år | 1 svar

Har varit med nu ett par år och det är i stort sett samma kvinnor fortfarande, börjar tro dom är fiktiva då det har börjat kosta 200 kredits att bara få prata med en kvinna för dom svarar sällan så jag rekommenderar den inte.

Badoo omdömen (30)
Kommentera omdöme
Mattias Micke

Om man köper premium kan man skriva till hur många tjejer man vill då?

30 januari 2021
Ivan Mattias

Nej, du måste även köpa krediter, förkastligt!

För 11 timmar sedan

Match

16 december 2020 | Hans 55–64 år | 1 svar

Det borde gå att betala med Swish, då sliper man lämna ut sitt kontokortsnummer, borde väl vara en självklarhet i dessa tider.

Match omdömen (22)
Kommentera omdöme
Johan Hans

Håller med dig Hans, alla sajter borde ha Swish som en betalningsmetod.

26 december 2020

Mötesplatsen

14 december 2020 | Hans | 1 svar

Varför inte införa betalning med Swish, vore en helt annan säkerhet för kunden än att tvingas lämna ut sitt kontokortsnummer.

Mötesplatsen omdömen (37)
Kommentera omdöme
Johan Hans

Tycker detsamma, alla dejtingsajter borde acceptera Swish.

14 december 2020
  • 1
    Mer dejting på nätet efter Corona? 3 svar
  • 2
    Någon gratis dejtingsida? 1 svar
  • 3
    Nätdejting i Corona-tider? 8 svar |
  • 4
    Varför är vi så ensamma i Sverige? 10 svar |
  • 5
    Onlinepersonlighet vid nätdejting 4 svar |
  • 1
    Prat om nätdejtingtips 11 svar
  • 2
    Hur stå ut med att vara singel? 19 svar
  • 3
    Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
  • 4
    Nätdejting bilder till profilen? 3 svar
  • 5
    Kontaktannonser då och nu 2 svar
  • 1
    Nätdejting solskenshistorier 2 svar
  • 2
    Vad är en stasher? 2 svar
  • 3
    Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
  • 4
    När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
  • 5
    Profildata? 0 svar
  • 1
    Frågor till kvinnor 0 svar
  • 2
    Dejtingbedragare? 0 svar
  • 3
    Minimiålder för nätdejting? 1 svar
  • 4
    Bästa sättet att träffa någon? 3 svar
  • 5
    Fördelar med nätdejting? 0 svar
  • 1
    Vad menas med att Swipa? 1 svar
  • 2
    Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
  • 3
    Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
  • 4
    Välja bort varma klimat? 1 svar
  • 5
    Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
  • 1
    Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
  • 2
    Alkohol på första dejten? 1 svar
  • 3
    Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
  • 4
    Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
  • 5
    Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
  • 1
    Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
  • 2
    Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
  • 3
    Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 1 svar
  • 4
    Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
  • 5
    Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
  • 1
    Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
  • 2
    Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
  • 3
    Nätdejting Vs dejting på krogen 2 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här
Du behöver ge ditt samtycke