Ett ögonblick, laddar...

Senaste omdömen & kommentarer

Badoo

För 1 vecka sedan | Hanna 18–24 år

De skulle ha lite mer av gratismodellen. Sen om man betalar borde man få mer.

Badoo omdömen (29)
Kommentera omdöme

50plusmatch

För 2 veckor sedan | Katarina 55–64 år

Hej, vill bara skriva att 50plusmatch har en bra och hjälpsam kundtjänst.

50plusmatch omdömen (6)
Kommentera omdöme

Ourtime

För 4 veckor sedan | Lennart 55–64 år | 1 svar

Ourtime kan ha rimliga priser. De är vansinnigt dyra. Om de inriktar sig till miljonärer, kungliga endast så bör ni skriva det.

Ourtime omdömen (13)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Lennart

Så vansinnigt dyra är väl ändå inte Ourtime jämfört mot andra dejtingtjänster om man ser till samtliga prenumerationsalternativ: (2020-12-29) En månad 389kr (är dyrt), men 3 månader 249kr/mån och 6 månader 199kr/mån är väl inte vansinnigt dyrt. Man behöver inte vara miljonär eller kunglig för att ha råd med det.

Nackdelar som en del upplever med Ourtime har snarare med kundtjänsten att göra (se användaromdömena här på alladejtingsajter.se).

Badoo

För 4 veckor sedan | Micke 55–64 år

Har varit med nu ett par år och det är i stort sett samma kvinnor fortfarande, börjar tro dom är fiktiva då det har börjat kosta 200 kredits att bara få prata med en kvinna för dom svarar sällan så jag rekommenderar den inte.

Badoo omdömen (29)
Kommentera omdöme

Match

16 december 2020 | Hans 55–64 år | 1 svar

Det borde gå att betala med Swish, då sliper man lämna ut sitt kontokortsnummer, borde väl vara en självklarhet i dessa tider.

Match omdömen (21)
Kommentera omdöme
Johan Hans

Håller med dig Hans, alla sajter borde ha Swish som en betalningsmetod.

För 4 veckor sedan

Mötesplatsen

14 december 2020 | Hans | 1 svar

Varför inte införa betalning med Swish, vore en helt annan säkerhet för kunden än att tvingas lämna ut sitt kontokortsnummer.

Mötesplatsen omdömen (36)
Kommentera omdöme
Johan Hans

Tycker detsamma, alla dejtingsajter borde acceptera Swish.

14 december 2020

Mötesplatsen

05 december 2020 | Olof 65+ | 1 svar

Kostnaden för VIP+ bör ingå i VIP. Lägg ut kostnaden på en månad med ett högre belopp. För 2 eller 3 månader till lägre kostnad. Nu är det för många kvinnor som inte har VIP, de kanske förväntar sig att männen skall betala för VIP+.

Mötesplatsen omdömen (36)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Olof

Priserna som visas på den här sidan är ordinariepriser utan tillval eller rabatter. Men så här fungerar tillvalsfunktionen PlusVIP på Mötesplatsen.

PlusVIP är en tilläggstjänst till VIP-medlemskap. Med ett PlusVIP-medlemskap har du tillgång till samtliga funktioner i Tjänsten. Detta innebär att du även kan kommunicera med icke-betalande medlemmar samt att du kan se vilka medlemmar som har gillat dig tillbaka. Mötesplatsens ordinarie priser för PlusVIP-medlemskap är 99 kr månadsvis som tillägg till din gällande månadskostnad. OBS! PlusVIP är en tilläggstjänst och är ej tillgänglig utan ett giltigt VIP-medlemskap.

Badoo

02 december 2020 | Linda | 1 svar

Jag har fått flera meddelanden från en riktig psykopat. Jag har blockerat han flera gånger men han har skaffat en ny profil varje gång. Till slut har jag anmält profilen men fick ingen återkoppling från kundservice. Sen var jag tvungen att byta mitt namn, åldern och även ålderskategori på män jag vill träffa. Det måste finnas någon kontroll för att registrera sig.

Badoo omdömen (29)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Linda

Hej, jättetråkigt ... Sajterna bestämmer inte vilka som tillåts bli medlemmar genom att titta på brottsregisterutdrag osv. Medlemmar har en skyldighet att följa tjänstens användarvillkor. Medlemmar kan anmäla dejtingprofiler som bryter mot sajternas användarvillkor eller beter sig illa, och om användaren har brutit mot användarvillkoren ska dejtingtjänsten stänga av dejtingprofilen i fråga.

I andra länder finns det dejtingtjänster som kräver att nya medlemmar skickar in brottsregisterutdrag, eftersom nätdejting blir allt mer populärt är det inte osannolikt att en sådan tjänst kommer att finnas även i Sverige i framtiden.

Mötesplatsen

04 november 2020 | Gäst 35–44 år | 1 svar

Jag tycker mötesplatsen är riktigt bra. Eller så hade jag tur för 5 år sedan träffade jag min man och för 4 år sedan gifte vi oss. Ha en fin dag alla och lycka till med kärleken.

Mötesplatsen omdömen (36)
Kommentera omdöme
Alladejtingsajter.se Gäst

Jätteroligt att nätdejting fungerade för er ☀️ Hoppas att ni får ett långt och lyckligt förhållande ...

Badoo

23 oktober 2020 | Eva 65+

Tycker att Badoo borde se över funktionen "Folk i närheten". Jag gick in för jag trodde att det var så det var. Men om man bor i Malmö så är inte Norrland i närheten. Så rätt blandade härkomstorter där. Fyller inte sin funktion.

Den gröna närvaroknappen ska vara grön när vederbörande person är inne. Ska slockna när personen går ut. Nu är närvaron tänd grön även när personen har lämnat siten vilket är missvisande.

Annars är sidan bra.

Badoo omdömen (29)
Kommentera omdöme
  • 1
    Mer dejting på nätet efter Corona? 3 svar
  • 2
    Någon gratis dejtingsida? 1 svar
  • 3
    Nätdejting i Corona-tider? 7 svar |
  • 4
    Varför är vi så ensamma i Sverige? 8 svar |
  • 5
    Onlinepersonlighet vid nätdejting 4 svar |
  • 1
    Prat om nätdejtingtips 11 svar
  • 2
    Hur stå ut med att vara singel? 19 svar
  • 3
    Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
  • 4
    Nätdejting bilder till profilen? 3 svar
  • 5
    Kontaktannonser då och nu 2 svar
  • 1
    Nätdejting solskenshistorier 2 svar
  • 2
    Vad är en stasher? 2 svar
  • 3
    Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
  • 4
    När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
  • 5
    Profildata? 0 svar
  • 1
    Frågor till kvinnor 0 svar
  • 2
    Dejtingbedragare? 0 svar
  • 3
    Minimiålder för nätdejting? 1 svar
  • 4
    Bästa sättet att träffa någon? 3 svar
  • 5
    Fördelar med nätdejting? 0 svar
  • 1
    Vad menas med att Swipa? 1 svar
  • 2
    Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
  • 3
    Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
  • 4
    Välja bort varma klimat? 1 svar
  • 5
    Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
  • 1
    Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
  • 2
    Alkohol på första dejten? 1 svar
  • 3
    Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
  • 4
    Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
  • 5
    Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
  • 1
    Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
  • 2
    Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
  • 3
    Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 1 svar
  • 4
    Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
  • 5
    Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
  • 1
    Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
  • 2
    Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
  • 3
    Nätdejting Vs dejting på krogen 2 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här
Du behöver ge ditt samtycke