Ett ögonblick, laddar...

Badoo

Model.Item.Name

Badoo.com som startade 2006 har under de senaste åren fått gott om svenska medlemmar och är en av de mer omtalade dejtingapparna och dejtingsajterna i Sverige. Sidan är snabbnavigerad och har gott om funktioner – det går till exempel att verifiera profilen, logga in genom Facebook och ladda upp en kort videopresentation. Majoriteten av medlemmarna är unga vuxna singlar under 50 år.

 • Snabbnavigerad och många funktioner
Gratis registrering
Dejtingapp
Filmklipp
Profilverifiering
Facebook login
Om Badoo
Ägare, hemvist:Badoo Trading Limited, England
Lanserad (SE): 2006
Betalmodell:Freemium
Badoo priser: Visa priser
Företag i Sverige:
Webbsida:
Datingapp:
Personlighetstest:
Facebook login:
Fri registrering:
Badoo omdöme
Vad ska jag skriva?
Du behöver ge ditt samtycke
Badoo omdömen (32)

Viktigt: Innehållet i omdömena och kommentarerna representerar enbart författarens åsikt.

Från 2022 – 1 omdöme
1
Bittan säger

Konstigt att samma dag min prenumeration gick ut. Fick jag 15 nya intresserade.
Allt för jag ska återvända
Var fanns dom dagen innan?

27 december 2022 | 55–64 år
Från 2021 – 3 omdömen
1
Robin säger

Snubbe här som varit medlem länge på badoo till och från, aldrig under ett förhållande t.ex.

Haft en del dejter men inte i närheten som på Tinder, dock av bättre kvalitet. Men de är otroligt sällsynta här på badoo och det beror främst på de orimligt höga priserna att ens kunna skriva till någon trots att man köper premium.

Jag upplever att jätte många tjejer påpekar att man inte bara ska ge en like utan skriva istället, men det kostar ju 200 credits när hon bara kan gilla tillbaka och så gör det inte det. Så det gör att otroligt många aldrig snackar med varandra och de killar som betalar en massa pengar för att skriva till alla är nog de som tjejerna sen baserar sina erfarenheter på. Så det är en ond spiral där ja tror många bra killar som inte vill betala pengar för att säga hej till någon faller bort.

29 september 2021 | 25–34 år
2
Jan säger

Ja vill inte ha mitt efternamn på min profilbild.

30 mars 2021 |
3
Hanna säger

De skulle ha lite mer av gratismodellen. Sen om man betalar borde man få mer.

11 januari 2021 | 18–24 år
Från 2020 – 15 omdömen
1
Micke säger

Har varit med nu ett par år och det är i stort sett samma kvinnor fortfarande, börjar tro dom är fiktiva då det har börjat kosta 200 kredits att bara få prata med en kvinna för dom svarar sällan så jag rekommenderar den inte.

27 december 2020 | 55–64 år
Mattias Micke

Om man köper premium kan man skriva till hur många tjejer man vill då?

30 januari 2021
Ivan Mattias

Nej, du måste även köpa krediter, förkastligt!

24 juli 2021
2
Linda säger

Jag har fått flera meddelanden från en riktig psykopat. Jag har blockerat han flera gånger men han har skaffat en ny profil varje gång. Till slut har jag anmält profilen men fick ingen återkoppling från kundservice. Sen var jag tvungen att byta mitt namn, åldern och även ålderskategori på män jag vill träffa. Det måste finnas någon kontroll för att registrera sig.

02 december 2020 |
Alladejtingsajter.se Linda

Hej, jättetråkigt ... Sajterna bestämmer inte vilka som tillåts bli medlemmar genom att titta på brottsregisterutdrag osv. Medlemmar har en skyldighet att följa tjänstens användarvillkor. Medlemmar kan anmäla dejtingprofiler som bryter mot sajternas användarvillkor eller beter sig illa, och om användaren har brutit mot användarvillkoren ska dejtingtjänsten stänga av dejtingprofilen i fråga.

I andra länder finns det dejtingtjänster som kräver att nya medlemmar skickar in brottsregisterutdrag, eftersom nätdejting blir allt mer populärt är det inte osannolikt att en sådan tjänst kommer att finnas även i Sverige i framtiden.

3
Eva säger

Tycker att Badoo borde se över funktionen "Folk i närheten". Jag gick in för jag trodde att det var så det var. Men om man bor i Malmö så är inte Norrland i närheten. Så rätt blandade härkomstorter där. Fyller inte sin funktion.

Den gröna närvaroknappen ska vara grön när vederbörande person är inne. Ska slockna när personen går ut. Nu är närvaron tänd grön även när personen har lämnat siten vilket är missvisande.

Annars är sidan bra.

23 oktober 2020 | 65+
4
Jenny och Anders säger

Här träffade vi varandra 2019. Vi är båda så enormt tacksamma till den här Appen. Ni har gjort att vi mött vårt livs stora kärlek. Är man selektiv och seriös samt söker detsamma hos en partner så är det inga problem att hitta den rätta här.

26 september 2020 | 45–54 år
Alladejtingsajter.se Jenny och Anders

Roligt att höra:) Håller tummarna för att ni får ett långt och lyckligt förhållande ...

5
Kiwi säger

Jag gillar Badoo! Men känns inte som folk tar det seriöst:( Vill träffa en partner.

28 augusti 2020 | 18–24 år
6
Jenny säger

Badoo är en oseriös dejtningsajt för det finns inga seriösa killar på sajten för de tänker bara på sex och ligga runt eller så ignornerar de en bara; för det har jag vart med om! Att hitta något seriöst är svårt som fan.

09 augusti 2020 | 35–44 år
Anna Jenny

Jag håller med dig verkligen vad oseriösa killar det är på Badoo.

06 september 2021
7
Tim säger

Allting kostar, du kan inte ens sortera efter din stad utan blir påtvingad folk över hela sverige, de visar samma användare on och om igen för att de ska se ut som fler är aktiva medlemmar.

21 juli 2020 | 25–34 år
Jesper Tim

Detta är numera fixat. Typ. Lite grann.

30 september 2022
8
Sara D säger

Jag tycker det är bra att kunna hitta kärlek eller en man.

14 juli 2020 | 45–54 år
Alladejtingsajter.se Sara D

Jo, du är inte ensam, många drömmer om att hitta kärleken antingen irl eller genom nätet.

9
Cinna säger

Hej försökte att registrera mig men när jag skulle ta foto och lägga upp det försvann alltihopa tråkigt när det krånglar direkt så jag bryr mig inte om att bli medlem.

13 juli 2020 |
Alladejtingsajter.se Cinna

Prova att försöka igen, att en en av de största dejtingsidorna som Badoo skulle ha gränssnittsproblem just när nya medlemmar registrerar sig verkar inte stämma — alla dejtingsajter vill ha så många nya medlemmar som möjligt, och är det någon funktion som måste fungera är det just registreringsfunktionen.

10
Gäst säger

Hej, mitt konto blockerades på första dagen.

17 juni 2020 |
Alladejtingsajter.se Gäst

Det verkar som att du har brutit mot användarvillkoren på något sätt, då blockerar Badoo kontot (liksom andra seriösa dejtingsajter).

11
Rihanna säger

Jag kan inte använda mitt konto eftersom att det står något i stil med ”dessvärre är du under 18, men välkommen tillbaka”. Jag är 18! Men Badoo låste mitt konto på grunden att jag inte är 18 år, när jag är det.

15 juni 2020 | 18–24 år
Alladejtingsajter.se Rihanna

Om du är över 18, verkar det som att du har uppgett fel åldersdata. Badoo har ju rimligen inget intresse av att utestänga medlemmar som har åldern inne – alla dejtingsajter vill ha så många reko medlemmar som möjligt.

12
Emma säger

Killarna du skriver till är bara där för att få uppmärksamhet, de är redan i förhållanden.

20 maj 2020 | 18–24 år
Johan Emma

Beror kanske på vem du skriver men om du skrev till mig vore det ju inte sant.
Men visst det mest framgångsrika kanske redan har sitt ordnat, men det finns ju singlar där med, jag känner flera.

Problemet tycker jag mer verkar vara att det verkar som det finns enormt mycket fakeprofiler på Tinder men på Badoo kanske det är lugnare, klent med verifierade profiler på båda delar och det är dåligt tryck på att man skall verifiera sig tycker jag med. Badoo känns som den klart bättre plattformen, går att göra mer gratis och mer aktivitet tror jag samt kanske mindre fake plus taggarna på profilerna och så men. Jag tycker det är svårt att veta vad boosten som kostar krediter gör, fler visningar och toppa sökresultatet/nära är väl givet men vad gör online exempelvis?

15 juli 2020
13
Lena säger

Jag klarar inte att verifiera mig. Vet någon hur man gör?

13 april 2020 | 65+
Alladejtingsajter.se Lena

Hej, på Badoos hjälpsida står hur man gör:

https://badoo.com/sv/help/?section=265

14
Sofie säger

Badoo måste vara nr. 1 sajten där killarna utvecklar sexmissbruk eller relationsmissbruk. Har ofta sett killar jag matchat med som loggar in som besatta flera gånger om dan. Badoo = sajten för sexchatt och oseriösa hook ups. Tjejer/kvinnor, håll er borta om ni vill ha nåt seriöst. Är glad jag lämnade.

20 februari 2020 | 35–44 år
Mile Sofie

Vi killar betalar feta pengar för det här, ni kvinnor som leker här eftersom ni inte betalar och tror ni kan bete er hursomhelst.

20 juli 2020
Annber Mile

Vi kvinnor betalar vi också så det var ju ett konstigt påstående från dig.

30 mars 2021
Johan Sofie

Känns tveksamt det påståendet med. Vad skulle missbruket vara? De killarna som är populära nyttjar säkert det faktumet men behöver de hänga på en dejtingapp? Oavsett metod kan de ju göra det.

Jag kollar på appen hela tiden men det är ju inte för att jag svämmar över av fitta och har sju flickvänner redan utan det handlar väl mer om att det inte är så det fungerar iaf inte för mig och kanske inte som kille generellt. Även om jag använder promotefunktionerna så verkar man få 0-1 besök per dygn. Som tjej ser det säkert annorlunda ut

Det säger väl sig självt att 5-15 profilvisningar i månaden antagligen inte leder till en massa sex och förhållanden Det är konstigt det där med att tjejer inte verkar förstå hur möten män-kvinnor fungerar och är ute i verkligheten trots att de tillhör den ena halvan. Ligger du med alla som besöker din profil? Alla som försöker fånga ditt intresse? Antagligen inte. Visar du intresse för enormt mycket män? Antagligen inte.

Både de biologiska förutsättningarna och som följd av det de sociala rutinerna är ju sådana att män måste försöka väldigt mycket mer, liksom en man kan vara mycket mer framgångsrik.

Om vi skippar samhällets konstruktion behöver ju mannen bara tömma sedan är ju hans jobb gjort. Och han kan göra det minst någon gång om dagen. För kvinnan däremot väntar ju nio månaders graviditet om det blir något liksom annars kanske säg minst 12 års ansvar och i dagens samhälle och konstruktion snarare 20 år. Det är ju helt olika grader av investering i att ha sex där.

Många män misslyckas väl totalt medan de flesta kvinnor nog kan få barn bara de vill (sålänge de inte väntar för länge), ser man till de som ligger mest så verkar ju just det beteendet även existera bland kvinnor så det är kanske inte bara så att det är ett fåtal män som ligger runt jättemycket utan ett antal kvinnor som gör det också.

15 juli 2020
Annica Sofie

Håller med dig helt o hållet! Blev erbjuden konstiga grejer o jag lämnade samma dag el dagen efter.

16 maj 2020
Pia Sofie

True! My married husband is on there now saying he is single and looking to date someone 35-55...

23 april 2020
Cathrine Pia

Tycker du skall svara o fixa en date med honom...

18 maj 2022
Frida Pia

The same thing happened to me even though we were not married. I dump him right away.

20 maj 2020
Johan Frida

Där kan jag ju tänka mig att risken för det ökar om man har hängt på de sidorna förut.

Dels kanske man, precis som tjejerna, uppskattar uppmärksamheten även om det kanske inte leder till något mer än det, men sedan är det väl så att är han redan i ett förhållande så existerar det ju redan en verifiering för att han duger, även gentemot andra, och det är kanske en självförtroendeboost och så, och så finns det kanske en tanke om man kan uppgradera.

15 juli 2020
15
Gabriel säger

Gratis att gå med men allt efter det kostar, så jag skulle inte säga att appen är gratis.

18 januari 2020 | 35–44 år
Johan Gabriel

Om du använder appen och försöker skicka en crush så vill de normalt ta 50 credits för det men om du väntar några sekunder och gör det igen verkar du kunna få se reklam för att göra det istället.

På samma vis går du till credits så utöver att betala för det så ofta kan du få 10 credit / video du klickar på eller göra en radda med 10 videoklipp för 200 credits. Dock kommer knappen disableas efteråt eller du inte kunna se ett nytt videoklipp omedelbart efteråt men vänta några sekunder så verkar det gå bra fast det är typ samma skit som visas om och om igen.

Så jo du kan göra rätt mycket gratis men det tar lite längre tid och man behöver förstå hur det fungerar.

15 juli 2020
Micke Johan

Funkar detta fortfarande för att få gratis credits?

26 januari 2021
Alladejtingsajter.se Gabriel

Okej ...

Från 2019 – 6 omdömen
1
Gäst säger

Totalt stendött. Överskådligt bra, men som vanligt inga singlar i närheten som på alla andra liknande sidor.

12 december 2019 | 35–44 år
Johan Gäst

Gott om folk i närheten här men jag bor i en stad.
Att matcha med och såklart få ut något med någon är ju svårare.
Vet inte vad du har för avstånd inställt men om encounters där inte räcker till verkar den ju expandera området?

15 juli 2020
2
Daniel Hult säger

Hej, välj en bättre (tydligare) färg för att visa vilka medlemmar som är inne och vilka som har varit inne. Välj en färg som är t.ex. lila eller blå och den andra rosa eller röd.

10 oktober 2019 | 35–44 år
Alladejtingsajter.se Daniel Hult

Bra förslag, förhoppningsvis läser de här och tar del av dina synpunkter.

3
Mario säger

Till att börja med vill jag säga att jag har använt Badoo ganska mycket, till och från, under minst fem år. Jag har varit aktiv på minst tio andra sajter under de senaste 20 åren. Med andra ord har jag erfarenhet av dejtingsajter och appar som få andra. :)

Det enda som jag ser som direkt bra med Badoo är att det finns många medlemmar plus enstaka modernare funktioner. Det dåliga är – kort sammanfattat – att det känns väldigt oseriöst, då tänker jag inte i första hand på medlemmar utan på företaget. Ett viktigt exempel är betalningar.

- Badoo gör allt för att göra det svårt för en medlem att ha koll på vad man betalar för och hur mycket. Priser och prismodeller ändras ofta. Eller vad säger man om följande: du måste köpa "credits" för att kunna kontakta någon och det är inget konstigt med det, men:
- En och samma antal "credts" kan kosta olika från dag till dag,
- Det kostar olka många "credits" att kontakta olika personer beroende på hur populära de är (och en del är ju fejk, du kan betala för att kontakta fejkprofiler). Fejkprofiler finns på andra sidor också men där betalar du inte per kontakt.
- Det kan dessutom kosta olika antal "credits" att kontakta samma person beroende på vilken dag du gör det. Detta gör att du i ett fall kan för 100 "credits" kontakta fem personer och ibland en till två. Så, det blir lätt mycket dyrare än att köpa än prenumeration på en annan sajt och betala t.ex. 200-500 kr för det och inte ha några begränsningar alls.
- Badoo har gjort det svår att logga ut – de vill ha så många online 24/7 som möjligt. Det skapar mer trafik och inkomster. Din integritet (ifall du t.ex. inte vill verka vara online 24/7) bryr de sig inte mycket om. Du måste göra minst 3-4 steg för att logga ut varje gång. Många hittar inte eller orkar inte göra det varje gång.
- Jag har också fått många frågor från andra medlemmar om hjälp att avsluta prenumerationen. Samma sak, du måste göra många steg i rätt ordning för att hitta hur man gör det och missar du något måste du börja om från början.

Mitt råd, undvik den här sajten och appen ifall du inte är en erfaren internetanvändare eller ifall du har problem med matematik och inte orkar räkna ut hur mycket du för för de "credits" du köper jämfört med andra sajter. :)

05 oktober 2019 | 45–54 år
4
Conny K säger

Likasinnade mogna och medvetna kvinnor.

22 september 2019 | 65+
Alladejtingsajter.se Conny K

Badoo vänder sig i första hand till något yngre singlar. Men det kanske finns en del 50+ singlar på sidan ändå. Om du inte redan har gjort det, läs lite om säker dejting.

5
Kimberly Laguerre säger

Good site!

11 juni 2019 | 18–24 år
6
Anonym säger

Har avslöjat tre fejkkonton på en dag. Är det inte märkligt att personer använder exakt samma mening, ord för ord för att ta kontakt?

29 maj 2019 | 35–44 år
Från 2018 – 1 omdöme
1
Stina säger

Varför finns bara en flirtgubbe på vissa profiler? När en del andra har ett hjärta också man kan trycka på?

23 oktober 2018 | 25–34 år
Gäst Stina

Det är först när en matchning har skapats (när ni har gillat varandra), som ni kan börja chatta. Därför visas chattbubblan bara om ni gillat varandra.

30 oktober 2018
Från 2017 – 1 omdöme
1
Robin säger

Badoo skulle nog enligt de flesta säga är den app som närmast har likheter med Tinder.

Du kan swipea (eller snarare trycka) om du är eller inte är intresserad av personerna du bläddrar upp. Skillnaden här är dock att du kan använda platstjänster i appen för att se personer i närheten samt bli uppdaterad om du exempelvis korsat en väg med en person du visat intresse för, eller bli informerad när en person besökt din profil samt om en person är intresserad av dig.

Appen skulle man sammanfattningsvis kunna säga är en blandning av Tinder och en mer traditionell dejtingsida som t.ex. Match. Nackdelen med appen är dock att många fejkprofiler har skapats, men det har dock förbättrats.

11 februari 2017 | 25–34 år
Från 2016 – 3 omdömen
1
Bertil säger

Badoo behåller din emailadress och vid telefonverifiering behåller de telefonnumret, vilket gör att du måste ange ett nytt telenummer och email om du avregistrerat dig av någon anledning, och vill bli medlem på nytt.

13 augusti 2016 | 45–54 år
Alladejtingsajter.se Bertil

Om det är så, är det inte speciellt för Badoo. På de allra flesta webbsidor där man skapar ett konto går det bara att skapa ett konto per e-postadress. Men, visst hade det kunnat lösas genom att sajten raderar e-postadressen ur sitt system om man avregistrerar sitt konto helt.

2
Babsan säger

Jag undrar om andra kan läsa vad man chattar om?

28 mars 2016 | 55–64 år
Alladejtingsajter.se Babsan

Chattar du med en person, är det bara du och den du chattar med som kan se det ni skriver.

3
Jokke säger

Ett nätdejtingalternativ som fungerar, troligtvis pga sättet den är uppbyggd på. Ingen inledande censur, du kan flörta, leta matchningar och skriva meddelanden i begränsad skala som sedan återhämtar sig långsamt, det kostar inte förrän du vill flörta mer, leta mer matchningar eller skriva till fler tilltänkta.

Mvh Jokke

05 januari 2016 |
Från 2015 – 2 omdömen
1
Janne säger

Modern dejtingsida med många nya funktioner, också många snygga personer, men en hel del fejk-profiler verkar det som. Några misstänkta profiler som besökt min profil var helt plötsligt borta. Anar att Badoo tagit bort dessa profiler eftersom det var falska användare.

03 juni 2015 |
2
Olof säger

Brudarna på Badoo vill bara bli betygsatta och är svåra att snacka med. Det finns många söta tjejer på sajten, men de är så himla svåra att snacka med. Ska söka mig till en annan dejtingsajt och hoppas på bättre lycka.

30 april 2015 |
Badoo frågor (9)
1
Hasse frågar

Vilka syns egentligen i Encounters och Folk i närheten? Jag förstår att ordningen verkar styras av algoritmer, som styrs från den populariteten man är uppe i den dagen.

Men jag har chattat med en användare som inte har varit inloggad på över 7 dagar. Hans profil finns kvar, men om jag gör en sökning med specifika filter i Folk i närheten (för att se om han dyker upp bland resultaten), så kommer inte hans profil upp. Det kommer upp ett meddelande om att profiler visas med ändrade filterinställningar istället.

Beror detta på att kontot av användaren har dolts i Folk i närheten, eller visas inte konton som har för låg aktivitet/popularitet bara?

Enligt Badoos support finns ett konto alltid kvar så länge det inte raderas av användaren. Men om konton som inte har varit inloggade på flera försvinner från t ex Folk i närheten är fortfarande oklart.

Jag har försökt fråga mer om hur ordningen på Folk i närheten rankas, men de besvarade inte frågan som jag ville veta. Listan kan nämligen skilja sig lite på den ordning som profilerna visas i, från min kompis konto trots exakt samma sökkriterier.

05 juli 2022 |
2
Dave frågar

Hej!
Använde Badoo uteslutande via min dator hemma under lång tid, sedan var jag hemifrån under en tid i somras och använde Badoo via mobilen istället under en kortare period bara (ett par dagar). Jag laddade inte ned någon app, jag loggade in via webbläsaren precis som hemma vid datorn.

MEN... efter detta så får jag ständigt i tid och otid aviseringar från Badoo i min mobil. Väldigt frustrerande, då jag inte vill ha det! Loggade ut från kontot i mobilen samt stängde ned fliken, men det spelar liksom ingen roll. Går inte heller att hitta något i mobilen som är kopplat till just Badoo... så hur fan går detta till egentligen?

Tacksam för tips och råd kring detta.

14 oktober 2020 | 35–44 år
3
Tomas eriksson frågar

Jag undrar varför en del folk skickar en osynlig bild på sig när man ändå inte kan svara tillbaks?

15 februari 2020 | 45–54 år
4
Krasimira frågar

Hur kan man ta bort sin profil?

09 augusti 2019 | 65+
Alladejtingsajter.se Krasimira

Hej, för att radera profilen kan man titta på Badoos hjälpsida under sökfrasen "radera profil". Så här gör man (2019):

Logga in på ditt konto och klicka på kugghjulet upp till höger på din profilsida. Scrolla ner till "Radera konto" och följ instruktionerna.

5
David frågar

Ser att Badoo har någon typ av funktion för att legitimera profilen, men hur fungerar det?

04 november 2018 |
Alladejtingsajter.se David

Det finns en funktion för fotoverifiering, som är en enklare typ av legitimering. Det innebär att man ska ladda upp ett foto på sig själv där man gör ett tecken med handen. Vilket tecken man ska göra, visas på sidan när man är inloggad på sin profil.

6
Ted frågar

Hej, jag undrar varför det är så att när man trycker på en person så har vissa bara ett hjärta medan vissa har både en chattbubbla och ett hjärta.

24 september 2018 |
Gäst Ted

Det är först när en matchning har skapats (när ni har gillat varandra), som ni kan börja chatta. Därför visas chattbubblan bara om ni gillat varandra.

25 september 2018
7
Linda frågar

I och med att det är begränsat med matchningar och meddelanden, om man då rensar bland matchningar osv kan de då återställas eller hur funkar de?

08 juni 2017 |
8
Ida frågar

Hur gör jag för att stänga av automatisk förnyelse av prenumeration på Badoo?

05 mars 2017 |
Alladejtingsajter.se Ida

Detta gäller när man använder webbsidan

 1. När du är inloggad på Badoo, gå till din profilsida och klicka på kugghjulsikonen "Inställningar" uppe till höger.
 2. Bläddra ner en bit på sidan och klicka på rubriken "Betalningsinställningar".
 3. Klicka på knappen "Avsluta prenumeration", och följ stegen.

9
Lisa frågar

Hur fungerar betalmedlemskapen på Badoo?

05 maj 2016 |
Gäst Lisa

Badoo har två olika typer av betalmedlemskap/extratjänster.

1. Badoo Superpowers. Se vilka som lagt till dig som favorit, se vilka som vill träffa dig, besöka profiler anonymt. Priserna som visas på denna sida är Superpowers-priser.

2. Badoo Credits. Badoos Credits används för att ge den egna profilen mer exponering. Genom att avsätta ett visst antal Credits går det t.ex. att toppa "Folk i närheten-listan", bli visad oftare i svepfunktionen "Encounters", och promota profilen – så att det egna profilfotot visas i ett bildspel högst upp på sidan, under ett visst antal minuter.

05 maj 2016
Badoo vanliga frågor

Här visas några vanliga frågor om Badoo. Fler frågor och svar hittar man på Badoos webbplats , i hjälp- eller supportdelen.

Fotoverifiering är ett sätt för medlemmar att verifiera att de är de som de utger sig för att vara.

Det hela bygger på att medlemmen ska ta en bild på sig själv och göra ett speciellt tecken med handen. Vilket tecken man ska göra visas på Badoos fotoverifieringssida.

När en medlem har verifierat sin profil visas en speciell ikon vid profilen, vilket betyder att andra medlemmar kan se att profilen är verifierad.

 • 1
  Mer dejting på nätet efter Corona? 3 svar
 • 2
  Någon gratis dejtingsida? 1 svar
 • 3
  Nätdejting i Corona-tider? 8 svar |
 • 4
  Varför bara chatta? 2 svar |
 • 5
  Varför är vi så ensamma i Sverige? 10 svar |
 • 1
  Onlinepersonlighet vid nätdejting 4 svar |
 • 2
  Prat om nätdejtingtips 12 svar
 • 3
  Hur stå ut med att vara singel? 19 svar
 • 4
  Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
 • 5
  Nätdejting bilder till profilen? 4 svar
 • 1
  Kontaktannonser då och nu 2 svar
 • 2
  Nätdejting solskenshistorier 2 svar
 • 3
  Vad är en stasher? 2 svar
 • 4
  Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
 • 5
  När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
 • 1
  Profildata? 0 svar
 • 2
  Frågor till kvinnor 1 svar
 • 3
  Dejtingbedragare? 0 svar
 • 4
  Minimiålder för nätdejting? 1 svar
 • 5
  Bästa sättet att träffa någon? 3 svar
 • 1
  Fördelar med nätdejting? 0 svar
 • 2
  Vad menas med att Swipa? 1 svar
 • 3
  Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
 • 4
  Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
 • 5
  Välja bort varma klimat? 1 svar
 • 1
  Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
 • 2
  Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
 • 3
  Alkohol på första dejten? 1 svar
 • 4
  Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
 • 5
  Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
 • 1
  Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
 • 2
  Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
 • 3
  Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
 • 4
  Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 2 svar
 • 5
  Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
 • 1
  Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
 • 2
  Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
 • 3
  Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
 • 4
  Nätdejting Vs dejting på krogen 2 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här
Du behöver ge ditt samtycke