Ett ögonblick, laddar...

Badoo

Model.Item.Name

Badoo.com som startade 2006 har under de senaste åren fått gott om svenska medlemmar och är en av de mer omtalade dejtingapparna och dejtingsajterna i Sverige. Sidan är snabbnavigerad och har gott om funktioner – det går till exempel att verifiera profilen, logga in genom Facebook och ladda upp en kort videopresentation. Majoriteten av medlemmarna är unga vuxna singlar under 50 år.

 • Snabbnavigerad och många funktioner
Kostnadsfri registrering
Dejtingapp
Facebook login
Filmklipp
Profilverifiering
Om Badoo
Ägare, hemvist:Badoo Trading Limited, England
Lanserad (SE):2006
Betalmodell:Freemium
Badoo priser:Visa priser
Företag i Sverige:
Webbsida:
Datingapp:
Personlighetstest:
Facebook login:
Fri registrering:
Badoo omdöme
Vad ska jag skriva?
Du behöver ge ditt samtycke
Badoo omdömen (19)

Viktigt: Innehållet i omdömena och kommentarerna representerar enbart författarens åsikt.

Från 2020 – 6 omdömen
1
Gäst säger

Hej, mitt konto blockerades på första dagen.

För 4 veckor sedan |
Alladejtingsajter.se Gäst

Det verkar som att du har brutit mot användarvillkoren på något sätt, då blockerar Badoo kontot (liksom andra seriösa dejtingsajter).

2
Rihanna säger

Jag kan inte använda mitt konto eftersom att det står något i stil med ”dessvärre är du under 18, men välkommen tillbaka”. Jag är 18! Men Badoo låste mitt konto på grunden att jag inte är 18 år, när jag är det.

För 4 veckor sedan | 18–24 år
Alladejtingsajter.se Rihanna

Om du är över 18, verkar det som att du har uppgett fel åldersdata. Badoo har ju rimligen inget intresse av att utestänga medlemmar som har åldern inne – alla dejtingsajter vill ha så många reko medlemmar som möjligt.

3
Emma säger

Killarna du skriver till är bara där för att få uppmärksamhet, de är redan i förhållanden.

20 maj 2020 | 18–24 år
4
Lena säger

Jag klarar inte att verifiera mig. Vet någon hur man gör?

13 april 2020 | 65+
Alladejtingsajter.se Lena

Hej, på Badoos hjälpsida står hur man gör:

https://badoo.com/sv/help/?section=265

5
Sofie säger

Badoo måste vara nr. 1 sajten där killarna utvecklar sexmissbruk eller relationsmissbruk. Har ofta sett killar jag matchat med som loggar in som besatta flera gånger om dan. Badoo = sajten för sexchatt och oseriösa hook ups. Tjejer/kvinnor, håll er borta om ni vill ha nåt seriöst. Är glad jag lämnade.

20 februari 2020 | 35–44 år
Annica Sofie

Håller med dig helt o hållet! Blev erbjuden konstiga grejer o jag lämnade samma dag el dagen efter.

16 maj 2020
Pia Sofie

True! My married husband is on there now saying he is single and looking to date someone 35-55...

23 april 2020
Frida Pia

The same thing happened to me even though we were not married. I dump him right away.

20 maj 2020
6
Gabriel säger

Gratis att gå med men allt efter det kostar, så jag skulle inte säga att appen är gratis.

18 januari 2020 | 35–44 år
Alladejtingsajter.se Gabriel

Okej ...

Från 2019 – 6 omdömen
1
Gäst säger

Totalt stendött. Överskådligt bra, men som vanligt inga singlar i närheten som på alla andra liknande sidor.

12 december 2019 | 35–44 år
2
Daniel Hult säger

Hej, välj en bättre (tydligare) färg för att visa vilka medlemmar som är inne och vilka som har varit inne. Välj en färg som är t.ex. lila eller blå och den andra rosa eller röd.

10 oktober 2019 | 35–44 år
Alladejtingsajter.se Daniel Hult

Bra förslag, förhoppningsvis läser de här och tar del av dina synpunkter.

3
Mario säger

Till att börja med vill jag säga att jag har använt Badoo ganska mycket, till och från, under minst fem år. Jag har varit aktiv på minst tio andra sajter under de senaste 20 åren. Med andra ord har jag erfarenhet av dejtingsajter och appar som få andra. :)

Det enda som jag ser som direkt bra med Badoo är att det finns många medlemmar plus enstaka modernare funktioner. Det dåliga är – kort sammanfattat – att det känns väldigt oseriöst, då tänker jag inte i första hand på medlemmar utan på företaget. Ett viktigt exempel är betalningar.

- Badoo gör allt för att göra det svårt för en medlem att ha koll på vad man betalar för och hur mycket. Priser och prismodeller ändras ofta. Eller vad säger man om följande: du måste köpa "credits" för att kunna kontakta någon och det är inget konstigt med det, men:
- En och samma antal "credts" kan kosta olika från dag till dag,
- Det kostar olka många "credits" att kontakta olika personer beroende på hur populära de är (och en del är ju fejk, du kan betala för att kontakta fejkprofiler). Fejkprofiler finns på andra sidor också men där betalar du inte per kontakt.
- Det kan dessutom kosta olika antal "credits" att kontakta samma person beroende på vilken dag du gör det. Detta gör att du i ett fall kan för 100 "credits" kontakta fem personer och ibland en till två. Så, det blir lätt mycket dyrare än att köpa än prenumeration på en annan sajt och betala t.ex. 200-500 kr för det och inte ha några begränsningar alls.
- Badoo har gjort det svår att logga ut – de vill ha så många online 24/7 som möjligt. Det skapar mer trafik och inkomster. Din integritet (ifall du t.ex. inte vill verka vara online 24/7) bryr de sig inte mycket om. Du måste göra minst 3-4 steg för att logga ut varje gång. Många hittar inte eller orkar inte göra det varje gång.
- Jag har också fått många frågor från andra medlemmar om hjälp att avsluta prenumerationen. Samma sak, du måste göra många steg i rätt ordning för att hitta hur man gör det och missar du något måste du börja om från början.

Mitt råd, undvik den här sajten och appen ifall du inte är en erfaren internetanvändare eller ifall du har problem med matematik och inte orkar räkna ut hur mycket du för för de "credits" du köper jämfört med andra sajter. :)

05 oktober 2019 | 45–54 år
4
Conny K säger

Likasinnade mogna och medvetna kvinnor.

22 september 2019 | 65+
Alladejtingsajter.se Conny K

Badoo vänder sig i första hand till något yngre singlar. Men det kanske finns en del 50+ singlar på sidan ändå. Om du inte redan har gjort det, läs lite om säker dejting.

5
Kimberly Laguerre säger

Good site!

11 juni 2019 | 18–24 år
6
Anonym säger

Har avslöjat tre fejkkonton på en dag. Är det inte märkligt att personer använder exakt samma mening, ord för ord för att ta kontakt?

29 maj 2019 | 35–44 år
Från 2018 – 1 omdöme
1
Stina säger

Varför finns bara en flirtgubbe på vissa profiler? När en del andra har ett hjärta också man kan trycka på?

23 oktober 2018 | 25–34 år
Gäst Stina

Det är först när en matchning har skapats (när ni har gillat varandra), som ni kan börja chatta. Därför visas chattbubblan bara om ni gillat varandra.

30 oktober 2018
Från 2017 – 1 omdöme
1
Robin säger

Badoo skulle nog enligt de flesta säga är den app som närmast har likheter med Tinder.

Du kan swipea (eller snarare trycka) om du är eller inte är intresserad av personerna du bläddrar upp. Skillnaden här är dock att du kan använda platstjänster i appen för att se personer i närheten samt bli uppdaterad om du exempelvis korsat en väg med en person du visat intresse för, eller bli informerad när en person besökt din profil samt om en person är intresserad av dig.

Appen skulle man sammanfattningsvis kunna säga är en blandning av Tinder och en mer traditionell dejtingsida som t.ex. Match. Nackdelen med appen är dock att många fejkprofiler har skapats, men det har dock förbättrats.

11 februari 2017 | 25–34 år
Från 2016 – 3 omdömen
1
Bertil säger

Badoo behåller din emailadress och vid telefonverifiering behåller de telefonnumret, vilket gör att du måste ange ett nytt telenummer och email om du avregistrerat dig av någon anledning, och vill bli medlem på nytt.

13 augusti 2016 | 45–54 år
Alladejtingsajter.se Bertil

Om det är så, är det inte speciellt för Badoo. På de allra flesta webbsidor där man skapar ett konto går det bara att skapa ett konto per e-postadress. Men, visst hade det kunnat lösas genom att sajten raderar e-postadressen ur sitt system om man avregistrerar sitt konto helt.

2
Babsan säger

Jag undrar om andra kan läsa vad man chattar om?

28 mars 2016 | 55–64 år
Alladejtingsajter.se Babsan

Chattar du med en person, är det bara du och den du chattar med som kan se det ni skriver.

3
Jokke säger

Ett nätdejtingalternativ som fungerar, troligtvis pga sättet den är uppbyggd på. Ingen inledande censur, du kan flörta, leta matchningar och skriva meddelanden i begränsad skala som sedan återhämtar sig långsamt, det kostar inte förrän du vill flörta mer, leta mer matchningar eller skriva till fler tilltänkta.

Mvh Jokke

05 januari 2016 |
Från 2015 – 2 omdömen
1
Janne säger

Modern dejtingsida med många nya funktioner, också många snygga personer, men en hel del fejk-profiler verkar det som. Några misstänkta profiler som besökt min profil var helt plötsligt borta. Anar att Badoo tagit bort dessa profiler eftersom det var falska användare.

03 juni 2015 |
2
Olof säger

Brudarna på Badoo vill bara bli betygsatta och är svåra att snacka med. Det finns många söta tjejer på sajten, men de är så himla svåra att snacka med. Ska söka mig till en annan dejtingsajt och hoppas på bättre lycka.

30 april 2015 |
Badoo frågor (7)
1
Tomas eriksson frågar

Jag undrar varför en del folk skickar en osynlig bild på sig när man ändå inte kan svara tillbaks?

15 februari 2020 | 45–54 år
2
Krasimira frågar

Hur kan man ta bort sin profil?

09 augusti 2019 | 65+
Alladejtingsajter.se Krasimira

Hej, för att radera profilen kan man titta på Badoos hjälpsida under sökfrasen "radera profil". Så här gör man (2019):

Logga in på ditt konto och klicka på kugghjulet upp till höger på din profilsida. Scrolla ner till "Radera konto" och följ instruktionerna.

3
David frågar

Ser att Badoo har någon typ av funktion för att legitimera profilen, men hur fungerar det?

04 november 2018 |
Alladejtingsajter.se David

Det finns en funktion för fotoverifiering, som är en enklare typ av legitimering. Det innebär att man ska ladda upp ett foto på sig själv där man gör ett tecken med handen. Vilket tecken man ska göra, visas på sidan när man är inloggad på sin profil.

4
Ted frågar

Hej, jag undrar varför det är så att när man trycker på en person så har vissa bara ett hjärta medan vissa har både en chattbubbla och ett hjärta.

24 september 2018 |
Gäst Ted

Det är först när en matchning har skapats (när ni har gillat varandra), som ni kan börja chatta. Därför visas chattbubblan bara om ni gillat varandra.

25 september 2018
5
Linda frågar

I och med att det är begränsat med matchningar och meddelanden, om man då rensar bland matchningar osv kan de då återställas eller hur funkar de?

08 juni 2017 |
6
Ida frågar

Hur gör jag för att stänga av automatisk förnyelse av prenumeration på Badoo?

05 mars 2017 |
Alladejtingsajter.se Ida

Detta gäller när man använder webbsidan

 1. När du är inloggad på Badoo, gå till din profilsida och klicka på kugghjulsikonen "Inställningar" uppe till höger.
 2. Bläddra ner en bit på sidan och klicka på rubriken "Betalningsinställningar".
 3. Klicka på knappen "Avsluta prenumeration", och följ stegen.
7
Lisa frågar

Hur fungerar betalmedlemskapen på Badoo?

05 maj 2016 |
Gäst Lisa

Badoo har två olika typer av betalmedlemskap/extratjänster.

1. Badoo Superpowers. Se vilka som lagt till dig som favorit, se vilka som vill träffa dig, besöka profiler anonymt. Priserna som visas på denna sida är Superpowers-priser.

2. Badoo Credits. Badoos Credits används för att ge den egna profilen mer exponering. Genom att avsätta ett visst antal Credits går det t.ex. att toppa "Folk i närheten-listan", bli visad oftare i svepfunktionen "Encounters", och promota profilen – så att det egna profilfotot visas i ett bildspel högst upp på sidan, under ett visst antal minuter.

05 maj 2016
Badoo vanliga frågor

Här visas några vanliga frågor om Badoo. Fler frågor och svar hittar man på Badoos webbplats, i hjälp- eller supportdelen.

Fotoverifiering är ett sätt för medlemmar att verifiera att de är de som de utger sig för att vara.

Det hela bygger på att medlemmen ska ta en bild på sig själv och göra ett speciellt tecken med handen. Vilket tecken man ska göra visas på Badoos fotoverifieringssida.

När en medlem har verifierat sin profil visas en speciell ikon vid profilen, vilket betyder att andra medlemmar kan se att profilen är verifierad.

 • 1
  Nätdejting i Corona-tider? 7 svar |
 • 2
  Varför är vi så ensamma i Sverige? 8 svar |
 • 3
  Onlinepersonlighet vid nätdejting 4 svar |
 • 4
  Prat om nätdejtingtips 11 svar
 • 5
  Hur klara att vara singel? 19 svar
 • 1
  Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
 • 2
  Nätdejting bilder till profilen? 3 svar
 • 3
  Kontaktannonser då och nu 2 svar
 • 4
  Nätdejting solskenshistorier 2 svar
 • 5
  Vad är en stasher? 2 svar
 • 1
  Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
 • 2
  När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
 • 3
  Dejtingbedragare? 0 svar
 • 4
  Minimiålder för nätdejting? 1 svar
 • 5
  Bästa sättet att träffa någon? 3 svar
 • 1
  Fördelar med nätdejting? 0 svar
 • 2
  Vad menas med att Swipa? 1 svar
 • 3
  Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
 • 4
  Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
 • 5
  Välja bort varma klimat? 1 svar
 • 1
  Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
 • 2
  Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
 • 3
  Alkohol på första dejten? 1 svar
 • 4
  Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
 • 5
  Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
 • 1
  Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
 • 2
  Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
 • 3
  Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
 • 4
  Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 1 svar
 • 5
  Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
 • 1
  Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
 • 2
  Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
 • 3
  Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
 • 4
  Nätdejting Vs dejting på krogen 2 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här
Du behöver ge ditt samtycke