Ett ögonblick, laddar...

Match

Model.Item.Name

Match.se startades upp i Sverige 2002 och måste nog sägas vara en av de mer kända dejtingsajterna. Sajten vänder sig främst mot singlar som vill träffa någon för ett seriöst förhållande. Det finns en dejtingapp, och något som sticker ut är att sajten ibland arrangerar mingelevent (t.ex. after works) i Stockholm, vilket gör att medlemmarna får möjlighet att träffas på riktigt.

 • En av de äldsta dejtingsajterna – startad 2002
Gratis registrering
Singelevent
Dejtingapp
Facebook login
Tillval
Om Match
Ägare, hemvist:Match.com Nordic AB, Sverige
Lanserad (SE): 2002
Betalmodell:Premium
Match priser: Visa priser
Företag i Sverige:
Webbsida:
Datingapp:
Personlighetstest:
Facebook login:
Fri registrering:
Match omdöme
Vad ska jag skriva?
Du behöver ge ditt samtycke
Match omdömen (26)

Viktigt: Innehållet i omdömena och kommentarerna representerar enbart författarens åsikt.

Från 2023 – 1 omdöme
1
Per-Åke säger

Det är lätt att komma in å bliva medlem på match.kom. Men det är ett helvete att komma ur har ingen dator eftersom allt går att fixa med telefonen. Men på match.kom måste man ha dator. Men att bli medlem fixar man telefonen. Det är väl så man gör för att ingen skall komma så fort.

20 februari 2023 | 65+
Från 2021 – 4 omdömen
1
Patrik säger

Rekommenderar INTE match av den enkla anledningen att dem kör fulförsäljning när det kommer till prenumerationer.

Jag var inte nöjd med tjänsten efter köp av prenumeration, tog därför bort mitt konto. Efter detta kunde jag inte avsluta prenumerationen då kontot är avslutat. Nu får jag evighetsloop av fakturor trots att jag inte nyttjar tjänsten. Deras kundtjänst hänvisade till att jag borde ha haft bättre koll. Igen, använd en annan tjänst för att slippa känna er lurade.

05 oktober 2021 | 25–34 år
2
Liz säger

Varför går det inta att välja både kvinnor och män?

26 augusti 2021 | 35–44 år
3
Sofi säger

Uppdaterad varje dag om antal besök och likes. Det jag vill veta är vad medeltalet för alla (kvinnor i mitt fall) får för siffror. Alltid intressant att se hur man står sig i förhållande till konkurrenterna.

09 augusti 2021 | 35–44 år
4
Bengt säger

Skit att det är så jävla krångligt att avsluta konto/medlemskap, har inte dator för det. Inte går det att ringa dem heller för att få hjälp.

24 februari 2021 | 65+
Gäst Bengt

Yes, dåligt att man behöver vara inloggad på webbversionen för att avsluta en prenumeration.

01 april 2021
Från 2020 – 3 omdömen
1
Hans säger

Det borde gå att betala med Swish, då sliper man lämna ut sitt kontokortsnummer, borde väl vara en självklarhet i dessa tider.

16 december 2020 | 55–64 år
Johan Hans

Håller med dig Hans, alla sajter borde ha Swish som en betalningsmetod.

26 december 2020
2
Elizabeth säger

Mycket krångligt, kommer inte in trots att jag betalat.

16 juli 2020 | 55–64 år
Alladejtingsajter.se Elizabeth

Antar att det är Captcha som krånglar för dig. Många dejtingsajter använder Captcha för att förhindra bottar och fakeprofiler att logga in – och även om det är något jobbigt vänjer man sig och blir bättre på att markera rätt bilder ...

3
Benny säger

Kass app. När profilen väl är skriven måste den ändras via webbsidan.

30 maj 2020 | 45–54 år
Alladejtingsajter.se Benny

Det går att göra – man klickar på pennikonen vid profilbilden för att andra beskrivningen genom appen.

Från 2019 – 1 omdöme
1
Peter säger

Tycker det är dyra avgifter, borde vara billigt att prova på en månad minst.

23 augusti 2019 |
Alladejtingsajter.se Peter

Hej, många – liksom du – är intresserade av att prova på en månad till ett prova-på pris (oavsett vilken betaldejtingsajt det gäller).

Match har ibland erbjudanden, där det kostar 49 kr för en månad. För att få ett sådant erbjudande måste man vara registrerad på sidan.

Från 2018 – 3 omdömen
1
Inger säger

Sedan sidan uppdaterades, är det alldeles för invecklat att logga in. Är tvungen att skriva e-mailadress, och lösenord, därefter identifiera bilar, eller trafikskyltar, etc för att komma in. Dessa är inte helt lätta att identifiera. Som betalande medlem tycker jag det ska räcka med e-mail och lösenord.

20 juni 2018 | 65+
Gäst Inger

Det är "Recaptcha" du syftar på, används som ett robotfilter som ska försäkra att bara människor kan logga in. Kan förstås vara lite irriterande. Att bara betalmedlemmar skulle slippa det, är ju inte möjligt.

05 juli 2018
2
Jenny säger

Har sett att Match gjort om webbsidan och har fått ett nytt utseende. Gillar den nya designen, modernare look, går snabbare att navigera mellan sidans olika delar och tydligare att hantera sin prenumeration och sitt konto. Positivt..Gillar..

15 mars 2018 |
Alladejtingsajter.se Jenny

Dom lanserade en ny version av webbsidan i Mars 2018, i och med detta få man ta vissa andra omdömen här om Match med en nypa salt.

Sass Jenny

Håller med dig, ser bra ut..

15 mars 2018
3
Gäst säger

Jag tycker match är en riktigt dålig sajt. Alla dejtingevent gäller endast för Stockholm och Göteborg, mycket besviken.

08 januari 2018 | 35–44 år
Alladejtingsajter.se Gäst

Dejtingeventen gäller också för Malmö, nu är det enligt webbsidan t.ex. 40 deltagare inbokade på en mingelkväll (Januarimingel) på Hotell Clarion i Malmö idag den 11 Januari. Eventet efter det är Januaribowling i Malmö den 21 Januari.

Från 2017 – 3 omdömen
1
Matt säger

Match borde förstå att det är 2017 och att det inte då ska behöva ta 3 dagar för att "godkänna" bilderna man lägger upp på sin profil. Helt usel service och tjänst om man vill lägga upp en profil och få det på banan inom rimlig tid.

26 september 2017 | 35–44 år
2
Ulla säger

Loggade in och lade till bild och allt, nu kommer jag inte in på rätt sida, finns en annan sida men utan bild och text.

17 juli 2017 | 55–64 år
Alladejtingsajter.se Ulla

Troligtvis har du på något sätt skapat ett konto på Matchaffinity istället för på Match. Match och Matchaffinity är två olika dejtingsidor.

3
James säger

När man uppdaterar sin profiltext så kan man inte rätta till stavfel innan texten granskats, vilket tar ett helt dygn!

28 juni 2017 | 45–54 år
Bengan James

Hej, jag använder också match.se, eftersom sidan granskar alla profiltexter och foton måste ändringar
i profiltexter godkännas innan de publiceras. Hur kan Match veta att det bara är stavfel som har rättats till?

Ett sätt är att ha en funktion som läser av hur mycket av profiltexten som har ändrats. Om det i varje ord endast är en bokstav
som har ändrats, lagts till eller tagits bort, kan profiltexten uppdaterats utan granskning. Men då hade ju ordet jättekul kunnat bli jättekuk och gått igenom:).

Detta hade i sin tur kunnat fixats genom att ha en svartlista med olämpliga ord, och om något av orden på listan finns med
i profiltexten skickas ändringen automatiskt för moderation eller så nekas ändringen på momangen.

30 juni 2017
Jonas Bengan

:) Du kanske kan bli dejtingsidekonsult

08 augusti 2017
Från 2016 – 6 omdömen
1
Irene säger

Tycker att Match är oseriös! Man tar bort personer som inte längre är medlemmar! Lite krångligt att säga upp medlemskapet!

09 oktober 2016 | 35–44 år
Per Irene

Jag tycker det faktiskt är ganska normalt att de tar väck personer som inte längre är aktiva (jag var själv extremt irriterad där eftersom jag haft stora problem med sidan o valde då att ta väck mitt konto, till slut bad jag match att ta väck min profil helt från sidan så att inga skrev till mig helt i onödan), jag blev titt som tätt "rödmarkerad" som en felaktig profil (hade inte ens skrivit till någon), de gick in på kontot och fann inget fel varpå det fungerade någon dag igen (till slut var jag så irriterad att det även smittade av sig på de få gånger jag kunde skriva till någon kvinna o då insåg jag ju att det aldrig skulle bli bättre så jag valde att ta väck kontot helt till slut för att ingen i onödan skulle skriva till mig, som 42-åring så fick jag t.o.m. 68-åringar på mig (o ingen under 50).

Men jag tycker det är helt rätt att ta väck icke aktiva medlemmar, eller i alla fall dölja deras profiler (jag dolde först min profil men när jag märkte att kvinnor ändå skrev till mig så bad jag Match att ta väck den!

11 april 2022
Alladejtingsajter.se Irene

Om Match tar bort inaktiva medlemmar är det inte speciellt häpnadsväckande, då slipper inaktiva medlemmar synas i sökresultatet när aktiva medlemmar söker bland medlemmarna. Tycker också att det borde räcka med två knapptryckningar istället för fem för att säga upp en prenumeration.

2
Kattis säger

Jag har varit medlem på både match.com och edarling.se i ca 1 år och jag måste säga att sidan inte lever upp till dess rykte, dem är väldigt bra på reklamföring utåt vilket genererar många nya medlemmar.

15 september 2016 |
3
R.A säger

Provade Match.se några dagar med betalning men kände att det var fel tidpunkt och bad att få min prövotid återbetalt (14 dagar) och det var inga problem. Fick allt tillbaka på mitt konto efter några dagar. När tiden känns rätt så blir det ett nytt konto på Match.

02 augusti 2016 | 35–44 år
4
Louise Eriksson säger

Är bra och lungt, man söker på dom glada positiva, och starka männen (:

17 maj 2016 | 25–34 år
5
Ludvig säger

Perfa hemsida. Heta singlar :):):)

25 februari 2016 |
6
Peter säger

Är medlem på e-kontakt som jag förstått hör till match. En bra sida tycker jag, men supporten är under all kritik.

Jag hade problem i 9 dagar med vitala funktioner som inte fungerade. Men att vänta på svar i minst 24 timmar efter varje fråga är ganska ohållbart.
Till slut blev jag lovad 9 dagars gratis prenumeration som jag förstås godtog. Jag skulle höra av mig samma dag som min ordinarie prenumeration gick ut, så skulle man förlänga den.
Detta gjorde jag, och just nu när jag skriver så har det gått 31 timmar och ingen förlängning har skett. Har skrivit några extra ggr, men vad hjälper det, tar ju minst 24 timmar innan jag får svar.

06 februari 2016 |
Från 2015 – 5 omdömen
1
Sara säger

Super bra sida som är lätt att navigera. Finns många snygga killar att välja mellan och jag har varit på många spännande dejts. Jag letar fortfarande efter stora kärleken men nu vet jag att det är möjligt att hitta den. Rekommenderar!

15 juli 2015 |
2
Anne H säger

Tyvärr, match.com såsom andra dejtingsajter har många oseriösa medlemmar. Jag är en kvinna som söker man. Många män 50+ har flera relationer samtidigt eller är ute efter väldigt korta förhållanden. Har erfarenhet av detta, sorgligt!

Mvh Anne H

17 juni 2015 |
Mia Anne H

Jag har samma upplevelse, verkligen tråkigt när man är seriös.

28 februari 2017
3
Anna säger

Många snygga killar som letar efter en dejt. Hittade kärleken direkt. Den bästa dejtingsidan i Sverige. Rekommenderar!

11 juni 2015 |
4
Gäst säger

Mest ett tittskåp. En del som tar kontakt på Match är från utlandet och vill att man ska lämna ut sin privata email.

11 juni 2015 |
Alladejtingsajter.se Gäst

Viktigt

Oavsett vilken dejtingsajt det gäller så vill vi höja ett varningens finger om man blir kontaktad av personer från utlandet som vill ha ens e-postadress. Motivet är inte sällan lurendrejeri och personerna bakom vill tidigt ha kontakt genom en annan kanal än dejtingsajten eftersom de riskerar att få sina profiler avstängda på dejtingsajten.

Karin Alladejtingsajter.se

På vilket sätt vill de luras? Råkade ut för detta och sedan blev hans profil borttagen.

31 juli 2018
Alladejtingsajter.se Karin

Scammers på dejtingsajter brukar kontakta många singlar under kort tid och försöka få så många e-postadresser som möjligt och sedan ha kontakt vid sidan av dejtingsajten Om en scammer kommunicerar på dejtingsidan och ber andra medlemmar om pengar eller ekonomisk hjälp av något slag riskerar scammern att få sin profil borttagen då medlemmar kan anmäla profilen, dejtingsidan kan se personens chatthistorik etc.

Scammers motiv brukar vara att få pengar: pengar till hemresa, pengar till operation, föreslå investeringsförslag etc.

Ett sätt att skydda sig är att aldrig, aldrig ge pengar till någon som ber om det (varken direkt eller indirekt). Det kan vara bra att ha en separat e-postadress t.ex. Gmail som man bara använder för dejting-konversationer.

5
Daniel säger

Bra sida men dom är riktigt oseriösa då dom lägger en grön ruta om att förnya medlemsskapet precis vid inloggningen. Ganska enkelt att man råkar trycka fel, dålig stil.

10 juni 2015 |
Match frågor (7)
1
Hans frågar

Varför kan man inte betala med Swish?

16 december 2020 |
Alladejtingsajter.se Hans

Bra fråga, hög tid att dejtingsajterna moderniserar sig vad gäller betalningsmetoder.

2
Lennart frågar

Hur jag avslutar en prenumeration i Matchs dejtingapp?

01 november 2017 |
Alladejtingsajter.se Lennart

Enligt deras hjälpsektion ska det gå att göra i appen, men det verkar som att det måste göras genom webbsidan??

Så logga in med ditt konto på Matchs webbsida och gör som det står i ett tidigare svar här.

3
Dadde frågar

Jag har glömt mitt lösenord och kan inte logga in, hur jag för att få tillbaka det?

04 november 2016 |
Alladejtingsajter.se Dadde

På Matchs webb-inloggningssida precis under textrutorna finns en textlänk där det står "Glömt lösenordet?" Klicka på den länken. Nu visas en textruta där man ska skriva in sin e-postadress (som man skapade Match-kontot med).

När man gjort detta skickas ett e-postmeddelande som innehåller en länk till en sida där man kan välja ett nytt lösenord.

Efter detta går det att logga in med det nya lösenordet.

På följande sida finns en guide med bilder: Återställa lösenordet på Match

Madde Alladejtingsajter.se

Tack för detta, kommer nu in igen

28 september 2017
4
Lisa frågar

Kan jag använda Matchaffinity om jag är medlem i Match (och vice versa)?

29 oktober 2016 | Stängd fråga
Gäst Lisa

Der är två olika sajter, bägge sajterna har "kostnadsfri registrering" och kan användas parallellt, men man måste prenumerera på båda sajterna för att kunna kommunicera med andra medlemmar.

Om man vill använda båda sajterna samtidigt (och alla deras funktioner) måste man alltså prenumerera på båda.

29 oktober 2016
5
Barbro frågar

Hej, jag undar vad skillnaden är mellan Match och Matchaffinity?

04 augusti 2016 | Stängd fråga
Alladejtingsajter.se Barbro

Match och MatchAffinity är två separata datingsidor, men länkas ihop flitigt och ingår i samma företag.

Match är en mer traditionell datingsida där man söker själv efter andra singlar genom att ange olika sökkriterier (plats, utseende, intressen, etc.) för att hitta den person man letar efter.

På MatchAffinity, som är en matchmakingsida, finns ingen traditionell sökfunktion som på Match. Istället får man göra ett personlighetstest när man registrerar sig och sedan föreslår sajten andra singlar vars personlighet och intressen ska vara kompatibla med den egna personligheten och intressena.

Varje sida har "Kostnadsfri registrering", men kräver sitt egna abonnemang för att kunna ha kontakt och kommunicera.

6
So hot frågar

Finns det någon inställning på Match som man kan ändra på, så att man slipper få ett e-postmeddelande när någon annan medlem besökt profilen?

05 maj 2016 | Stängd fråga
Alladejtingsajter.se So hot

 1. Klicka på användarnamnet uppe till höger. Välj "Konto och prenumeration".
 2. En bit ner på sidan visas flera kryssrutor där man bl.a. kan välja bort att få e-postmeddelande om profilbesökare.

7
Gäst frågar

Jag är betalande medlem på Match, undrar hur jag stänger av automatisk förnyelse av prenumeration?

05 maj 2016 | Stängd fråga
Alladejtingsajter.se Gäst

Avsluta prenumeration på Match - guide med bilder

För att säga upp en prenumeration på Match behöver man logga in pa Matchs webbsida med sitt Match-konto. Kan man inte logga in för att man tappat lösenordet, måste man återställa lösenordet.
Här finns en guide till hur man återställer lösenordet på Match.

 • 1
  Mer dejting på nätet efter Corona? 3 svar
 • 2
  Någon gratis dejtingsida? 1 svar
 • 3
  Nätdejting i Corona-tider? 8 svar |
 • 4
  Varför bara chatta? 2 svar |
 • 5
  Varför är vi så ensamma i Sverige? 10 svar |
 • 1
  Onlinepersonlighet vid nätdejting 4 svar |
 • 2
  Prat om nätdejtingtips 12 svar
 • 3
  Hur stå ut med att vara singel? 19 svar
 • 4
  Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
 • 5
  Nätdejting bilder till profilen? 4 svar
 • 1
  Kontaktannonser då och nu 2 svar
 • 2
  Nätdejting solskenshistorier 2 svar
 • 3
  Vad är en stasher? 2 svar
 • 4
  Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
 • 5
  När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
 • 1
  Profildata? 0 svar
 • 2
  Frågor till kvinnor 1 svar
 • 3
  Dejtingbedragare? 0 svar
 • 4
  Minimiålder för nätdejting? 1 svar
 • 5
  Bästa sättet att träffa någon? 3 svar
 • 1
  Fördelar med nätdejting? 0 svar
 • 2
  Vad menas med att Swipa? 1 svar
 • 3
  Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
 • 4
  Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
 • 5
  Välja bort varma klimat? 1 svar
 • 1
  Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
 • 2
  Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
 • 3
  Alkohol på första dejten? 1 svar
 • 4
  Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
 • 5
  Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
 • 1
  Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
 • 2
  Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
 • 3
  Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
 • 4
  Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 2 svar
 • 5
  Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
 • 1
  Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
 • 2
  Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
 • 3
  Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
 • 4
  Nätdejting Vs dejting på krogen 2 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här
Du behöver ge ditt samtycke