Ett ögonblick, laddar...

Frågor om dejtingsajter & nätdejting

Här visas frågor om nätdejting, dejting och dejtingsajter. Om du har en fråga kan du ställa den här, du kan också svara på andras frågor.

En fråga som gäller en dejtingsida visas endast på den här webbplatsen, och skickas alltså inte till dejtingsidans support eller kundtjänst och är därmed inte garanterad svar – om du vill komma i kontakt med dejtingsajternas kundtjänster måste du kontakta dem direkt.

Hej, jag heter Kjell

04 januari 2021 | Kjell | 1 kommentar
Kjell frågar

Hej jag heter Kjell ****** och jag bor i Nässjö, jag är intresserad av att få kontakt med er kvinnor.

Alladejtingsajter.se Kjell

Hej Kjell, du har nog missförstått den här webbplatsen. Den är ingen dejtingtjänst, utan en webbplats som dels visar information om dejtingtjänster, dels låter besökare lämna synpunkter, skriva omdömen samt diskutera och ställa frågor om dejtingsajter, nätdejting och dejting.

Om du vill försöka träffa en partner genom nätdejting rekommenderar vi dig att: 1.) Skriva en dejtingprofil som på ett bra sätt beskriver vem du är, vilka intressen du har och vem du vill träffa 2.) Läsa om dejtingtjänsterna och läsa omdömena 3.) Bli medlem på en dejtingtjänst där du tror att medlemmarna kan passa dig (4.) Om du är inte är nöjd med den tjänst du provar, prova en annan.

Mer dejting på nätet efter Corona?

30 december 2020 | Sebbe | 3 kommentarer
Sebbe frågar

Hej, jag är lite nyfiken på vad ni tror om detta. Corona har ju gjort att folk inte träffas på samma sätt som tidigare och många jobbar hemifrån, är mer isolerade osv. Tror ni att en effekt av detta blir att fler kommer att försöka träffa någon på nätet även efter Corona?

Jag undrar också om det finns några nya funktioner som dejtingsajterna borde lägga till med tanke på möjliga samhällseffekter av Corona?

Gäst Sebbe

Tror hela samhället kommer att bli mer digitalt efter Corona, även dejting. Så ja, jag tror nätdejting kommer bli mer vanligt.

31 december 2020
Johan Sebbe

Allt kommer att bli mer digitalt, tyvärr.

03 januari 2021
Anders Sebbe

Kan tänka mig att Covid-19 fått vissa som inte nätdejtat innan att prova på. Många gillade nog det och kommer fortsätta även efter pandemin medans andra kanske slutar när de kan träffa folk igen på vanliga sätt.

11 januari 2021

Någon gratis dejtingsida?

27 december 2020 | Micke | 1 kommentar
Micke frågar

Finns det verkligen ingen dejtingsida som är gratis, det står ofta att det är gratis att registrera sig men sen kan det bli dyrt att använda sidan.

Gäst Micke

Finns ju Happypancake. Går runt på annonser.

28 december 2020

Nätdejting i Corona-tider?

15 mars 2020 | Isabelle | 7 kommentarer
Isabelle frågar

Själv går jag inte på dejt just nu. Hur gör ni med nätdejtandet nu i Corona-tider?

Jenny Isabelle

Hej, är inloggad mycket och aktiv på sidorna eftersom jag mest är hemma och inte vill vara ute så mycket, men har bestämt mig för att inte gå på någon dejt. Det väntar jag med tills att det har lugnat ner sig.

15 mars 2020
Nicole Jenny

Samma som dig, om jag skulle gå på en dejt skulle det bara vara promenaddejt.

25 mars 2020
Gäst Isabelle

En hel del chattande, men inget dejtande för mig så som läget är nu.

26 mars 2020
Maja Isabelle

Bra tips om promenaddejt. Har alltid träffats på någon pub eller café, men vill inte göra det nu.

05 april 2020
Conny Isabelle

Ligger lågt med dejtingen just nu när det är som det är.

10 maj 2020
Gäst Isabelle

Skönt att det börjar återgå lite till det normala, har en så kallad promenaddejt inbokad nästa helg, ska se vad det är för en person:)

07 juni 2020
Karin Isabelle

70-plussare här. Nu när sommarvädret är här, har jag varit på två trevliga dejter med en viss person. Vi har träffats utomhus, och för en som är van att träffas på café, restaurang måste jag säga att opretentiösa utomhusdejter är fantastiska, i alla fall om man gillar personen.

26 juni 2020
Leif G Isabelle

Hej, vill du ha en dejt om du är runt 50?

13 april 2021

Fråga

04 november 2018 | David | 1 kommentar
David frågar

Ser att Badoo har någon typ av funktion för att legitimera profilen, men hur fungerar det?

Alla Badoo frågor & omdömen (42)
Alladejtingsajter.se David

Det finns en funktion för fotoverifiering, som är en enklare typ av legitimering. Det innebär att man ska ladda upp ett foto på sig själv där man gör ett tecken med handen. Vilket tecken man ska göra, visas på sidan när man är inloggad på sin profil.

Varför bara chatta?

25 december 2021 | Ulf | 2 kommentarer
Ulf frågar

Varför vill alla bara skriva bara med varandra? Att man ska lära känna varandra bättre innan en dejt! Man kan inte lära känna varandra genom bara skriva till varandra, utan åtminstone prata med varandra genom telefon kanske. Då blir det mer på riktigt.

David Ulf

Många som träffas på dejtingsajter lär först känna varandra genom chatten, men går sedan över till att ha kontakt genom telefon om ömsesidigt intresse finns.

01 januari 2022
Anna Ulf

Som tjej hade man ju inte gjort annat om dagarna, om man hade träffat alla som föreslår träff på en gång? Bättre man reder ut viktiga frågor innan träff. Man vill se till att han kan chatta/prata utan att komma in på ämnet sex.

18 april 2023

Varför är vi så ensamma i Sverige?

06 april 2019 | Lotten | 10 kommentarer
Lotten frågar

Häromdagen läste jag att Sverige har mest singlar (singelhushåll) i hela Europa sett till folkmängd. Hur kommer det sig att vi är så himla ensamma i Sverige, vad tror ni? Vad är era erfarenheter av detta?

Kjell-Erik Lotten

Ambitions- och karriärkrav går tyvärr – för många – före social kontakt och närhet, då det inte finns tid och kraft för att binda sig. Samt för de som bundit sig spricker förhållandet då det inte hinns att underhållas.

01 maj 2019
Birgitta Lotten

För att dom yngre har mycket att stå i och inte har tid med oss äldre.

07 maj 2019
Dennis N. Lotten

Majoriteten av kvinnorna söker efter den perfekte partnern, tittar man på "kravlistorna" som finns på bland annat Happypancake och Mötesplatsen ... Den perfekta mannen, eller för den delen, den perfekta kvinnan finns inte.

Verkar som att kvinnorna väntar på att hitta den perfekte mannen. Men istället får de en player, som låtsas vara den perfekte mannen. Tills han ledsnar och går till nästa kvinna.

Ja, hur skall jag som en enkel ensam man hitta en enkel ensam vinna – det är en gåta?

Av de få svar jag har fått så har det varit svar från utländska kvinnor, där majoriteten varit bedragare, som velat ha pengar via Western Union.

20 juni 2019
Robi Lotten

Det är säkert resultatet av den höga graden av egoistiska känslor och arrogans som gör oss så himla ensamma, och ingen vill gå ut och erkänna detta djupa problem.
Det är så helt enkelt...

16 februari 2020
Tony M Lotten

Hej, mycket enkel fråga. Svenskar är livrädda för kontakter med andra. Klimatet gör sitt säger en del, jag tror inte på det alls. Vi gillar inte att prata och umgås.

11 mars 2020
Stig b Lotten

Vår kultur ger bara egotrippare.

22 mars 2020
Alexis Lotten

Japp, det som gör folk lyckliga: inspiration, gemenskap, harmoni och glädje, är som bortblåst i dagens samhälle.

26 juni 2020
Christina Lotten

Förväntningarna är för höga. Man vill ha en snygg kille eller tjej oavsett ålder och kollar inte efter de innre kvalliterna som klarar ett långt förhållande bättre. Sedan är många dåliga på att gödsla relationen och tar det för givet när man börjar träffas. Dela något intresse med den andre är också viktigt. Höga krav och bara fasad då går det åt skogen.

29 juni 2020
Per Lotten

Jag tror att det beror på högt ställda förväntningar och krav. Allt ska vara så hypat och maxat idag. Vi missar det enkla och fina - och inte minst människan bakom tror jag. Och så tror vi att gräset är grönare på andra sidan.

10 april 2021
Patrik V Lotten

Hej, jag tror att det beror på att vi inte vågar ta kontakt med varandra, fast jag kan ha fel? Är trafikskadad & synskadad.

26 maj 2021

Onlinepersonlighet vid nätdejting

12 mars 2019 | Kasper | 3 kommentarer
Kasper frågar

Har kommit på mig själv med att agera lite annorlunda när jag har kontakt med andra personer på dejtingsajter än i verkliga livet. Jag agerar lite mer självsäkert och är lite tuffare än normalt. Känner ni att ni har en lite annan personlighet på dejtingsajter än i verkliga livet?

Jonas Kasper

Tror det du beskriver är ganska vanligt. Anledningen är troligen att det är mer distans när man pratar med varandra på nätet än öga mot öga. Så här beskrivs fenomenet onlinepersonlighet på psykologiguiden.

Den person en individ framställer sig som på olika sidor på internet, till exempel Facebok, Twitter och Linkedin. Sättet att framträda på internet blir en självbespegling som kan leda till djupgående förändringar i det dagliga beteendet (hela individens personlighet).

13 mars 2019
Elias Kasper

Intressant fenomen måste jag säga, kan av egen erfarenhet säga att jag tror att det är ganska vanligt. På en del dejter som jag har varit på har personerna haft en något annorlunda personlighet än vad jag trodde efter att ha haft kontakt med dem på nätet. Ofta har de framstått som lite mer självsäkra online, och när man träffats varit lite mer ödmjuka än förväntan.

02 april 2019
Kjell-Erik Kasper

Nej, jag försöker beskriva den jag är och vara den jag är.

01 maj 2019
Malin Kjell-Erik

Bra Kjell-Erik, du låter som en hyvens karl. Önskar att alla var mer ärliga.

10 maj 2019

Fråga

24 september 2018 | Ted | 1 kommentar
Ted frågar

Hej, jag undrar varför det är så att när man trycker på en person så har vissa bara ett hjärta medan vissa har både en chattbubbla och ett hjärta.

Alla Badoo frågor & omdömen (42)
Gäst Ted

Det är först när en matchning har skapats (när ni har gillat varandra), som ni kan börja chatta. Därför visas chattbubblan bara om ni gillat varandra.

25 september 2018

Finns mobilapp för Matchaffinity?

30 juli 2018 | Susanne | 1 kommentar
Susanne frågar

Hej. Finns mobilapp för Matchaffinity? Nån som vet?
Tacksam för svar, hjärtlig hälsning Susanne

Alla Matchaffinity frågor & omdömen (12)
Gäst Susanne

Nej, det finns ingen dejtingapp, webbsidan är dock mobilanpassad. Verkar som att man lägger mer krut på vanliga Match och Ourtime, dessa har appar.

31 juli 2018
 • 1
  Mer dejting på nätet efter Corona? 3 svar
 • 2
  Någon gratis dejtingsida? 1 svar
 • 3
  Nätdejting i Corona-tider? 8 svar |
 • 4
  Varför bara chatta? 2 svar |
 • 5
  Varför är vi så ensamma i Sverige? 10 svar |
 • 1
  Onlinepersonlighet vid nätdejting 4 svar |
 • 2
  Prat om nätdejtingtips 12 svar
 • 3
  Hur stå ut med att vara singel? 19 svar
 • 4
  Berätta om din sämsta första riktiga dejt! 2 svar |
 • 5
  Nätdejting bilder till profilen? 4 svar
 • 1
  Kontaktannonser då och nu 2 svar
 • 2
  Nätdejting solskenshistorier 2 svar
 • 3
  Vad är en stasher? 2 svar
 • 4
  Vad menas med att bli ghostad? 2 svar
 • 5
  När nätdejtar folk som mest? 1 svar |
 • 1
  Profildata? 0 svar
 • 2
  Frågor till kvinnor 1 svar
 • 3
  Dejtingbedragare? 0 svar
 • 4
  Minimiålder för nätdejting? 1 svar
 • 5
  Bästa sättet att träffa någon? 3 svar
 • 1
  Fördelar med nätdejting? 0 svar
 • 2
  Vad menas med att Swipa? 1 svar
 • 3
  Hur stor del av din umgängeskrets nätdejtar? 1 svar
 • 4
  Hur vanligt är nätdejting? 2 svar
 • 5
  Välja bort varma klimat? 1 svar
 • 1
  Fungerar nätdejting såhär? 1 svar
 • 2
  Videodejting framtiden inom nätdejting? 3 svar
 • 3
  Alkohol på första dejten? 1 svar
 • 4
  Ångerrätt på dejtingsidor? 1 svar
 • 5
  Fråga ang etikett vid nätdejting 3 svar
 • 1
  Nätdejting - Besvärlig situation 1 svar
 • 2
  Varför står det inte utskrivet hur många medlemmar de olika sajterna har? 1 svar |
 • 3
  Är nätdejting vanligt bland homosexuella personer, i sådana fall varför? 1 svar
 • 4
  Kom med tips på funktioner som datingsidorna borde förverkliga 2 svar
 • 5
  Vilken yrkesgrupp dejtar ni helst? 6 svar
 • 1
  Vad nätdejtar ni mest med, mobilen? 3 svar
 • 2
  Elitsinglars Tv-reklam, Haha, vad tycker ni? 1 svar
 • 3
  Era tips på saker att göra på första dejten? 1 svar
 • 4
  Nätdejting Vs dejting på krogen 2 svar
Ny dejtingsajt på gång
Visa ditt intresse här
Du behöver ge ditt samtycke